Afslanken

  • Dukan Dieet

Het Dukan Dieet: een wereldwijde bestseller met een dieet in vier fasen. Het Dukan-dieet, ook wel proteïnedieet genoemd, is een door dr. Pierre Dukan uitgedacht op gewichtsvermindering gericht dieet. Het principe van het dieet is om veel proteïne tot zich te nemen, ten koste van de inname van koolhydraten en lipiden. De zeer sterke vermindering van inname van koolhydraten en lipiden zou het lichaam er toe moeten zetten gebruik te maken van de eigen vetreserves (de adipocyten) teneinde de spieren te kunnen voeden. Daarnaast stelt Dukan dat proteïnen minder calorieën bevatten dan lipiden.

  • Alkaline Dieet

Het eten van hoogwaardig rauw voedsel (Alkaline dieet) is zo goed voor je lichaam, gezondheid en energie! Wat voor heel veel mensen ook een belangrijk punt is, is meestal gewichtsverlies. En dat is het bonus van deze leefstijl, is dat je gewicht verliest zonder extra moeite.

  • Paleo Dieet

Het paleo dieet is een kijkje in de keuken van onze voorvaders. Lang verhaal kort – het komt erop neer dat je meer natuurlijke voeding gaat eten als dat je nu doet. Ons lichaam is hier namelijk op ingesteld, maar in het tijdperk waarin we nu leven kun je op elke hoek van de straat eten krijgen.