Online eiwit dieet schema

Eind van ieder jaar staan veel mensen voor de spiegel en zien ze een weerspiegeling die hen niet bevalt. Vaak wordt dan resoluut besloten om in het nieuwe jaar af te vallen. Al is het maar 5 kg, maar liever 10 kg.

Uit het eerste onderzoek komt men te weten dat het meest populaire dieet nog steeds het eiwitdieet is. Maar ja, waar vindt u een eenvoudig eiwitdieet schema? Of meer informatie over de benodigde eiwitshakes. De fabrikanten van afslankproducten en dieet-specialisten weten ook dat veel mensen op zoek zijn naar nieuwe manieren om af te vallen. Vanaf 1 januari ziet u daarom continue reclames van nieuwe afslankproducten of nieuwe ‘high tech’ dieeten. Naast reclames heeft de entertainment industrie ook het onderwerp “afvallen” in de smiezen. Het programma Afvallers XXL is weer begonnen. Dit jaar helpt niet de dieet-goeroe Sonja Bakker de kandidaten, maar de eiwitdieet specialist Dr. Frank.

Eiwitdieet schema Dokter Frank

Dr. Frank heeft vorig jaar veel mensen geholpen met zijn Slank met Eiwitten dieetboek (ook wel bekend als het koolhydraat arm dieet). Eind januari 2011 komt zijn tweede boek uit. Dit boek helpt de mensen die vorig jaar de fasen van het eiwitdieet hebben gevolgd en nu op gewicht willen blijven. Het boek is gebaseerd op het eetpatroon van het mediteraanse gebied. Dit klinkt natuurlijk goed, maar door de overvloed van informatie raken veel mensen de kluts kwijt. Ze denken vaak: “Wat moet ik nou doen?” Eigenlijk zoeken de mensen die eind december voor de spiegel hebben gestaan, het slank met eiwitten dieetboek. Hiermee kunnen namelijk snel afvallen! Het dieetboek van Dr. Frank kost circa 20 euro.

Gratis Eiwitdieet schema

Wilt u liever geen geld uitgeven en toch betrouwbare informatie over het eiwitdieet tot uw beschikking hebben. Volg dan de enthousiaste eiwitdieet volgers van de website Eiwitpoeder.nl. Eiwitpoeder.nl heeft extra informatie over het eiwitdieet ter beschikking gesteld.. Zij werken hiervoor samen met de website www.slankmeteiwit.nl. De website biedt een gratis eiwitdieet e-book. Het e-book is vorig jaar door meer dan 20.000 mensen gedownload. Het geeft u de basis informatie over eiwitten, eiwitshakes, toegestaande producten, en afvallen met eiwitten. Daarnaast bevat het e-book Slank met Eiwit ook een handig eetschema per fase. Hiermee kunt u eenvoudig de fasen doorlopen. En natuurlijk het gewenste aantal kilogrammen afvallen.

Bron: Eiwitpoeder.nl