Eiwit dieet

10-01-2012 - Thomas Vastalino

Het eiwit dieet
Een dieet op basis van eiwitten is momenteel erg populair. Een eiwit dieet verbrandt gericht vet en geen spiermassa. Het dieet is makkelijk vol te houden zonder hongergevoel te hebben. Het eiwit dieet is fluitend door de test van de consumentenbond gekomen. Met een eiwit dieet beperk je de inname van koolhydraten en stimuleer je de inname van proteïne of eiwit dat gericht vet verbrandt zonder de spiermassa van het menselijk lichaam af breekt. Koolhydraten als rijst, aardappelen, brood, suikers of alcohol zijn verledentijd terwijl vlees, eieren en vis juist deel uitmaken van het dagelijkse dieet menu.

De voordelen van een eiwit of proteïne dieet

snel gewicht kwijtraken
Je verliest gemiddeld meer gewicht in een relatief korte periode met een eiwitrijk dieet. Hou er wel rekening mee dat wat je verliest aan gewicht voor een groot deel vocht is. Wanneer je lichaam uit zichzelf veel vocht vast houdt dan is dit dieet een aanrader.

Suikerspiegel in balans
Het eiwit of proteïne dieet is ook geschikt voor mensen met diabetes of hypoglykemie doordat het grote schommelingen in de bloedsuikerspiegel doen afnemen. Dit merk je in een gematigde vorm en langdurige toepassing van het dieet.

Spiermassa
Het dieet is ook zeer populair bij mensen die een spiermassa willen opbouwen. Proteïne verbrandt het vet en is tegelijk ook de belangrijkste bouwsteen voor spieren. Je lichaam verliest dus alleen het overbodig vetgehalte terwijl je spieren sterker worden.

Duur van het dieet
Een eiwit of proteïne dieet is van tijdelijke duur. Het is onverstandig en ongezond om jaren lang aan het dieet vast te zitten. Dit kan namelijk leiden tot overconsumptie van cholesterol.  Het eiwitrijk dieet is perfect om snel gewicht te verliezen maar moet je, in strenge vorm, niet langer dan een paar maanden achtereen volhouden

 

Wat mag je wel eten? Wat mag je niet eten?
Vlees Aardappelen, pasta, rijst, brood
Schaaldieren Suikers en chocolade
Vis Fruitsappen en zoete vruchten
Eieren en zuivel Alcohol
Eiwit shakes en supplementen  
Kaas  
Groenten en salades  

 

 

Bestellen?
Wil jij graag snel en effectief afvallen? Wij verkopen eiwit shakes, eiwitrepen, vitamines of eiwitpakketten en nog veel meer supplementen om het afvallen leuk te maken.  Wij hebben een groot assortiment van topmerken. Kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Bestel je vandaag nog? Dan ontvang je extra veel korting op je aankoop. Wees er snel bij want op = op!

Reageer op dit bericht