Eiwitrepen, gezond tussendoortje

11-06-2015 - Robin

Eiwitrepen zijn een gezonde en verantwoord tussendoortje. Deze reep zit bomvol met eiwitten en vult je voor een lange tijd, waardoor je minder trek in andere (ongezonde) voeding.

Eiwitrepen, gezond tussendoortje

Je kent het wel, je let op je voeding en je sport regelmatig alleen af en toe heb je gewoon trek in een lekker tussendoortje. Helaas zijn de tussendoortjes die je in de winkel vind niet bepaald gezond en verantwoord, maar ja wat moet je dan?

Juist een gezonde snack. Een eiwitreep is daarvoor ver uit het beste. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en er zijn heel veel variaties mogelijk. Zo heb je bijvoorbeeld een eiwitreep met chocola of noten, heerlijk toch.

Voordelen van een eiwitreep

Vaak als je een tussendoortje neemt uit de winkel zit je na een uur al weer te hunkeren naar iets anders. Dit komt omdat de tussendoortjes uit de winkel vaak bestaan uit lege calorieën, dit houdt in dat je niet verzadigd raakt. Bij eiwitrepen is dit wel anders. De naam zegt het al “eiwit” repen, eiwitten zijn de bouwstoffen die ervoor zorgen dat je verzadigd bent. Het zit vol met nuttige calorieën en het past in je voedingsschema.  

Benieuwd naar welke smaken en soorten repen wij hebben? Bekijk dan snel ons assortiment eiwitrepen.

Reageer op dit bericht