Eiwitrepen, zijn ze nou goed of niet goed?

03-09-2013 - Marcel de Vries

Eiwitrepen worden vaak als tussendoortjes gezien. De vraag die vaak wordt gesteld is: zijn eiwitrepen nou goed of niet goed? Hier kunnen we natuurlijk lang over napraten. Om tot een korte conlcusie te komen, eiwitrepen zijn zeker goed voor je, MAAR.....

We gaan je nu vertellen waarom een eiwitreep goed voor je is en waar je op moet letten. Veel van de eiwitrepen bevatten te veel suikers, deze repen worden ook wel als suikerbommetjes gezien. Een belangrijke vraag die je je moet stellen is waarvoor wil je een eiwitreep nuttigen? Om af te slanken of juist om energie / spiermassa te kweken? Dat zijn namelijk twee verschillende dingen. 

Wil je afvallen dan zijn veel eiwitrepen een slechte keus voor jou, bekijk in eerste instantie hoeveel suikers een eiwitreep bevat. Wil je een eiwitreep eten omdat je even geen eiwitshake wilt drinken dan is het ook daarbij enigszins belangrijk om naar de ingrediënten te kijken.

Bodyenfitshop.nl heeft een hele gezonde eiwitreep voor jou. Je kunt 12 Perfection Bar van Bodyenfitshop.nl bestellen voor maar €14,90. Je kunt kiezen uit 3 verschillende smaken: 

  • Banana Sensation
  • Strawberry Sensation
  • White Chocolate

Deze eiwitreep bevat slechts 2,2 gram suikeres en slechts 7,9 vet gram!

UIteraard kun je ook andere diverse eiwitrepen online bestellen via onze partners, kijk ons gehele eiwitrepen aanbod hier!

Reageer op dit bericht