Elliott Hulse - Vet verbranden & Spieren dieet plan [video]

27-05-2014 - Marcel Koning

Elliot Hulse is erg populair op het internet als het gaat om fitness video's. Elliot Hulse was een tijd geleden behoorlijk zwaar en is in de afgelopen periodes veel afgevallen en is nu zeer gespierd. Zijn ervaringen wil hij graag met jullie delen, het filmpje hieronder is daar een voorbeeld van.

Vet verbranden & Spieren dieet plan

Elliot Hulse behandeld in dit filmpje een programma voor de hele week, inclusief het weekend. Op de maandag en dinsdag eet je weinig koolhydraten maar juist veel proteine waardig voedsel. Dit zorgt ervoor dat je testeron verhoogd word waardoor je beter je spieren kunt trainen. Op de woensdag heb je min of meer een rust dag wat betreft proteine waardig voedsel. Op de donderdag en vrijdag eet je weinig tot nauwelijks proteine waardig voedsel, deze dagen zijn ervoor om juist vet te verbranden. Elliot Hulse noemt dit ook wel Adrenal Hornonses (energie). Het weekend is ervoor om bij te komen, omdat je de donderdag en vrijdag explosief moet gaan sporten om vet te verbanden. De rust dagen zijn er niet zo zeer om niet te sporten maar meer je aan te passen omtrent het voedsel.

Op deze manier train je elke week hetzelfde programma. Volg Elliot Hulse zijn plan en krijg op deze manier een gezonde bouw van spieren en verbrand genoeg vet om af te vallen.

Mocht je niet het juiste voedsel in huis hebben, dan kun je alternatieven bekijken: voor de maandag en dinsdag kun je diverse eiwitshakes gebruiken die je hier online kunt bestellen. Voor de donderdag en vrijdag kun je vet verbranders gebruiken die je hier online kunt bestellen.

Reageer op dit bericht