Organische producten - Afvallen

12-03-2015 - Dianne van Soor

We zitten alweer in maart, had jij in het nieuwe jaar ook z'n goede voornemen om te gaan afvallen? Is het echter nog steeds niet geukt? Je sport wel meer, maar toch valt je niet af? Sporten is uiteraard een must wil je afvallen, maar wat veel mensen vergeten is dat je voeding ook een belangrijke rol hierin speelt. Wij geven hier diverse tips op het gebied van voeding wat resulteert in afvallen binnen 2 weken.

Organische producten
Laten we beginnen bij het begin. Kijk maar eens in je voorraad kast en haal er eens wat producten uit, je zult zien dat deze producten veelal suikers en koolhydraten bevatten. Nu is dit natuurlijk niet erg, maar teveel van dit soort producten zorgt er dus voor dat afvallen moeilijker wordt. "Vroeger" aten we alleen groente, vlees, vis en noten, oftewel organische producten. Een tip vanuit onze kant is het verleggen van de producten, koop eens meer organische producten.

Maar welke organische producten moet je dan zoals kopen? Proteine-Eiwitten.nl laat je hieronder zien welke producten je kunt vervangen door organische producten:

  • Eet meer biologische groenten, fruit en vlees.
  • Neem uitsluitend eiren afkomstig van scharrelkippen
  • Noten is gezond, neem vooral "kale" noten waarbij geen andere dingen aan toegevoegd zijn
  • Pitten en zaden zijn net als noten erg gezond. Voorbeelden hiervan zijn zonnebloempitten en sesamzaad
  • Gebruik gezonde oliën zoals kokosolie, olijfolie en krillolie
  • Vermijd sapjes, deze bevatten veel suikers, neem toch gewoon een lekker glas water! Water zuivert namelijk je lichaam van alle afvalstoffen
  • Tussendoortjes kun je blijven nemen, maar doe dit op een gezonde manier: fruit is een goed alternatief, je kunt ook noten als tussendoor nemen.

Nu hoef je niet ineens je eetpatroon om te gooien, maar doe dit in fases. Je zult merken door het eten van organische producten je sneller zult afvallen. Proteine-Eiwitten.nl heeft een groot assortiment van organische producten die je online kunt bestellen. Groente en fruit kun je natuurlijk in de supermarkt of bij de groente-boer kopen.

Reageer op dit bericht